Raspunsuri conquiztador de azi

Raspunsuri quizz intrare conQUIZtador, in fiecare zi la primele ore ale diminetii!
Clic AICI pentru a adauga in Bookmark pagina de raspunsuri zilnice.

miercuri, 16 decembrie 2009

Câţi dintre managerii români s-au declarat încrezatori că situaţia economică va fi mai bună în următoarea jumătate de an?

Câţi dintre managerii români s-au declarat încrezatori că situaţia economică va fi mai bună în următoarea jumătate de an?
raspuns conquiztador: 38,5%

38, 5% dintre managerii români s-au declarat încrezatori că situaţia economică va fi mai bună în următoarea jumătate de an

Potrivit unui studiu Deloitte, aceştia prevăd şi o relansare a creditării
Peste jumătate din managerii români spun că vânzările vor creşte în următorul an


Managerii companiilor româneşti se declară mai optimişti decât în urmă cu patru luni în privinţa revenirii economiei, a vânzărilor şi a accesului la creditare, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanţă şi audit Deloitte.
"Sentimentul general este că economia românească are perspective mai bune în următoarele şase luni (50% dintre răspunsuri). Această proiecţie macroeconomică optimistă se transferă şi la nivel individual, mai mulţi participanţi faţă de ediţia anterioară mizând pe creşterea vânzărilor în următorul an (58,4%, din care 16,7% se aşteaptă la o creştere semnificativă)", a declarat George Mucibabici, preşedinte Deloitte România, citat într-un comunicat al companiei redacţiei.
În studiul Deloitte Central Europe Business Sentiment Index publicat în septembrie doar 38,5% dintre managerii români s-au declarat încrezători că situaţia economică va fi mai bună în următoarea jumătate de an.

intreg articolul in curierulnational.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu