Raspunsuri conquiztador de azi

Raspunsuri quizz intrare conQUIZtador, in fiecare zi la primele ore ale diminetii!
Clic AICI pentru a adauga in Bookmark pagina de raspunsuri zilnice.

sâmbătă, 12 decembrie 2009

Cine a regizat filmul "Avatar"?

Cine a regizat filmul "Avatar"?
raspuns conquiztador: James Cameron

Trailer Avatar


filmul "Avatar" a avut premiera mondiala in Londra
 "Avatar", cel mai asteptat film al anului, a avut premiera mondiala in Londra. Regizorul James Cameron s-a alaturat protagonistilor Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver si Michelle Rodriguez pe covorul rosu, devenit albastru, pentru a prezenta publicului cel mai nou si ambitios proiect al sau, care a avut un impresionant buget de aproape 500 de milioane de dolari.

"Avatar" foloseste o combinatie de actiune live si imagini generate pe calculator pentru a ne infatisa o planeta de vis numita Pandora, populata de creaturi albastre si inalte de trei metri numite Na'vi.
Filmul este povestea veteranului de razboi Jake (Sam Worthington), care a ramas paralizat si caruia i se ofera sansa de a explora Pandora prin intermediul unui avatar, respectiv un hibrid genetic intre oameni si Na'vi. Dupa ce o cunoaste pe frumoasa extraterestra Neytiri si se indragosteste de ea, Jake se simte prins intre cele doua lumi si se vede nevoit sa duca un razboi atat pentru propria supravietuire cat si pentru conservarea vietii pe planeta Pandora.

"Este un film 3D care va transforma pentru totdeauna tot ceea ce inseamna cinematografie. Efectele speciale sunt atat de bine realizate inca totul pare real in «Avatar». Ca sa nu mai vorbim de actiunea filmului. Felul in care a fost realizat este exceptional, ajungi sa crezi in existenta acelei lumi", scrie The Sun.

Specialistii de la The Guardian noteaza: "«Avatar» a depasit orice asteptari. Singurul impediment pentru ca «Avatar» sa depaseasca «Titanic» ar putea fi faptul ca nu toate cinematografele dispun de tehnologia 3D".

"La 12 ani de la aparitia Titanicului, care si acum este considerat unul dintre cele mai bune filme ale cinematografiei, James Cameron ne ofera un alt film de referinta", scrie Variety.

Publicatia Empire felicita si ea munca lui Cameron: "«Avatar» este ceva extraordinar, greu de explicat in cuvinte. Accentul pus pe detaliu si tehnologia avansata folosita la acest proiect te lasa fara cuvinte".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu